Groep 4Welkom op de pagina van groep 4!

Hallo allemaal, 

Wij zijn groep 4, een kleine, maar gezellige klas met 18 leerlingen en twee juffen. In onze groep zitten 7 meiden en 11 jongens. Dit jaar hebben wij op maandag en dinsdag les van juf Natalie en op woensdag, donderdag en vrijdag van juf Iris. 
In groep 4 houden we van een grapje en hebben het door ook altijd erg gezellig met elkaar. Wij zijn een enthousiaste groep die hard kan en wil werken. Ook kunnen wij goed met elkaar samenwerken, dat is natuurlijk heel belangrijk!
Elke dag krijgen wij de vakken rekenen, taal, spelling en lezen aangeboden. Naast deze vakken komen ook Engels, begrijpend lezen, muziek, gym, sociaal-emotioneel en schrijven aan bod. De vakken worden vaak gegeven met behulp van het digibord in combinatie met een boek/schrift. De lessen via het digibord vinden wij erg leuk, omdat je hier veel verschillende dingen mee kunt doen. Ook gaan we elke dag lezen in ons leesboek om natuurlijk steeds beter te worden. We hipen in groep 4 veel leeskilometers te maken.Tussen de lessen door spelen wij in groep 4 ook af en toe nog een leuk spelletje om te zorgen voor wat afwisseling.

Wij hopen allemaal dat het een leuk en gezellig jaar gaat worden, waarin we veel nieuwe dingen gaan leren en waarin we fijn met elkaar kunnen spelen en werken. We hopen dat iedereen met veel plezier naar school gaat!

We zullen jullie op de hoogte houden door af en toe wat leuke foto's op de website te plaatsen, houd ons dus in de gaten.

 


Wilt u nog meer van ons weten of zien? Bekijk dan gerust de berichten en foto's van onze groep.