Groep 3/4 Welkom op de pagina van groep 3/4! Wij zijn een  combinatiegroep met dertien kinderen in groep 3 en acht kinderen in groep 4. We hebben drie leerkrachten. Op maandag t/m woensdag staat juf Natascha voor de groep, op donderdag Natalie en op vrijdag juf Mariëlle. 
We zijn een leuke en gezellige groep die graag kletst of een grapje maakt maar we kunnen ook al heel goed zelfstandig werken. Binnen de groep doen we lessen samen waar dit mogelijk is. Dit zijn vakken als handvaardigheid, tekenen, muziek, Engels, KWINK en sommige lees en taalopdrachten.

In groep 3 leren we lezen. We hebben hier de nieuwe methode van Veilig leren lezen voor. Het is er leuk om te ontdekken dat je met een paar letters al boekjes kunt lezen. Ook kunnen we thuis oefenen met de software van Veilig leren lezen of oefenen met de boekjes die we meekrijgen. Daarnaast rekenen we elke dag en leren we letters en cijfers schrijven. Gelukkig is er ook nog tijd voor spel en mogen we in de hoeken tot ontdekken en leren komen.

In groep 4 krijgen wij de vakken rekenen, taal, spelling en lezen, begrijpend lezen en schrijven aangeboden. Het is belangrijk dat we veel leeskilometers maken om vooruit te gaan met lezen en we leren tafelsommen zodat we ons tafeldiploma kunnen halen.
Tussen de lessen door spelen wij in groep 4 ook af en toe nog in de hoeken of doen een leuk spelletje uit de kast om te zorgen voor wat afwisseling.


Wij hopen allemaal dat het een leuk en gezellig jaar gaat worden, waarin we veel nieuwe dingen gaan leren en waarin we fijn met elkaar kunnen spelen en werken en iedereen met plezier naar school gaat.

Wilt u nog meer van ons weten of zien? Bekijk dan gerust de berichten en foto's van onze groep.