Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8. 


 

Onze klas bestaat uit 19 kinderen en onze juf is juf Bianca. Wij hebben een leuke klas, waar naast hard werken ook tijd is voor creatieve en gezellige activiteiten. 

Onze lessen worden meestal gegeven m.b.v. het digibord.  Wij maken de verwerking van de taal-, spelling- en rekenlessen op het Chromebook. De overige vakken worden in werkboeken gemaakt.

 

In groep 8 zijn wij tot en met februari hard aan het werk om de laatste zaken te leren en ons goed voor te bereiden op de laatste toetsen van de basisschool. In deze maanden gaan wij ook op bezoek bij verschillende scholen van het voortgezet onderwijs. Voor onze ouders zijn er informatieavonden over het v.o. en er zijn ook nog open dagen waar we samen met onze ouders naar toe kunnen. In maart krijgen we van de juf een eindadvies en dan schrijven we ons in voor de volgende school.

Aan het eind van het schooljaar zijn wij vooral druk met het voorbereiden op het kamp en de eindmusical. Wij sluiten de basisschool altijd met een spetterende show af.

 

 

Wilt u nog meer van ons weten of zien? Bekijk dan gerust de berichten en foto's van onze groep.