Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7.

Onze groep bestaat uit 20 leerlingen, 13 meiden en 7 jongens. Het is in onze klas harstikke gezellig. Soms iets te gezellig. Als het vak 'kletsen' bestond kregen wij hier zeker een 10 voor. In onze groep wordt er dit jaar ook erg hard gewerkt. Dit schooljaar krijgen wij namelijk ons voorlopig advies. Hier doen wij goed ons best voor. 
Het belangrijkste item hier in onze klas is toch wel de agenda. In onze agenda's schrijven wij belangrijke dingen op. Denk hierbij maar aan huiswerk, leuke dingen en toetsen. Elke dag hebben we blokuur. Op die momenten werken wij hard aan de punten uit onze agenda's. 
Dit schooljaar hebben wij ook kennis gemaakt met een nieuw vak: Blits. Dit is een methode die ons helpt onze studievaardigheden te ontwikkelen. Wij moeten vaak kijken naar grafieken of tabellen en daar gegevens uit halen. Erg leuk maar vooral heel leerzaam. 
Dit jaar hebben wij ook een spreukenboek in de klas. Elke vrijdag krijgt iemand het boek mee naar huis zodat ze een spreuk mogen bedenken/versieren. Wij kiezen dan een spreuk die we erg mooi vinden. Op maandag bespreken wij deze spreuk met elkaar. 
Wij gaan er dit schooljaar iets gezelligs van maken met elkaar. 


 


Wilt u nog meer van ons weten of zien? Bekijk dan gerust de berichten en foto's van onze groep.