Groep 5


Welkom op de pagina van groep 5!


Hoi allemaal,

Wij zijn groep 5! Een klas met 14 leerlingen en twee juffen (juf Iris en juf Joyce). Wij zijn een leuke, gezellige groep die heel hard kan werken. De vier kernwoorden die passen bij onze klas zijn: lief, gezellig, samen en eerlijk. We vinden het belangrijk dat iedereen erbij hoort en dat we eerlijk zijn tegen elkaar. Op deze manier krijg je een gezellige sfeer in de klas waarin iedereen lief is voor elkaar.

In groep 5 werken we dit jaar voor het eerst op een Chromebook, met name voor rekenen, maar ook spelling zullen we hier af en toe op oefenen. Super leuk, maar ook wel even wennen natuurlijk. Naast de Chromebook werken we ook nog in de schriften, zoals bijvoorbeeld met taal, spelling en schrijven. Ook krijgen we dit jaar voor het eerst de zaakvakken zoals natuur, aardrijkskunde en geschiedenis. We hebben 2x in de week gym wat we super leuk vinden om te doen. Naast al deze vakken is er natuurlijk ook nog tijd en ruimte voor tekenen, handvaardigheid en muziek.

Via de website zullen we jullie met foto’s op de hoogte houden van alle leuke, leerzame activiteiten in groep 5.

Zowel de leerlingen als de leerkrachten hebben onwijs veel zin in dit schooljaar en hopen op een leuk, leerzaam en gezellig jaartje!


Wilt u nog meer van ons weten of zien? Bekijk dan gerust de berichten en foto's van onze groep.